Despre noi

Ayurveda

Termenul Ayurveda este derivat din cuvintele sanscrite Ayus, care înseamnă viață și Veda, cunoaștere. Considerată de mulți drept cea mai veche dintre științe vindecătoare, Ayurveda este o abordare holistică a unei vieți mai sănătoase și a unei vieți mai lungi. Credințele Ayurveda se concentrează pe modelul energetic distinct al fiecărei persoane - un amestec de caracteristici fizice, mentale și emoționale - două sau mai multe dintre cele trei tipuri de energie Dosha de bază prezente în fiecare persoană. Prin echilibrul acestor Dosha-uri, și anume Vatha, Pitha și Kapha, este determinată sănătatea mentală și fizică a fiecărui individ.

Cunoașterea și înțelegerea acestor Dosha-uri vă vor ghida spre a trăi cu înțelepciune, recunoscând binele și răul în conformitate cu identitatea dumneavoastră biologică individuală. Pielea și compoziția corpului dvs. pot fi predominant unul sau două din cele trei dosha de mai jos.

Cei cu caracteristici dominante „Vatha” tind să fie mai mult pe partea fragilă și mai slabă. Constituția lor îi conduce către scalpul și părul uscat, cu piele aspră, ridată și uneori crăpată.

Cei cu caracteristici dominante „Pitha” tind să fie puternici și sunt de obicei tipuri de corp medii. Au părul slab și subțire, pielea deschisă, care pistruiește și se arde cu ușurință de soare. Cei cu caracteristici dominante Kapha tind să fie mai mult pe partea cu os mai mare. În general, au păr moale și gros, consistența pielii care este mai grasă, netedă și umedă.

TRATAMENTE

mai multe tratamente aurvedice

BAI TERMICA

Energizes the body

MASAJ ULEI

În special cele mai multe uleiuri procesate

ECHIPA NOASTRĂ

Shein Cruizo

CEO

Shein King Aurvedic Spa

Therapist

Shein King Aurvedic Spa

Therapist

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER

Aenean vel elit scelerisque mauris pellentesque pulvinart.

Subscription Form